1. <bdo id="aohkx"><delect id="aohkx"></delect></bdo><strong id="aohkx"><video id="aohkx"></video></strong>

            <sup id="aohkx"><object id="aohkx"></object></sup>
            <nobr id="aohkx"><delect id="aohkx"></delect></nobr>
              首頁 產品展示
              蘭園(5-2-303)

              項目名稱:蘭園(5-2-303)

              項目地點:浙江·湖州

              項目面積:144平方米

              完成時間:2023.02

              設計公司:許羅民空間設計


                本案位于浙江湖州,在本案結構分析時,這件房子有這較大面積的陽臺以及設備陽臺,這一些對于空間中來說,屬于灰色空間,對于設計來講,這些區域的空間較為雞肋。設計師經過考察與分析過后,在保留了足夠的設備空間的情況下,將大部分的陽臺保留到了室內,消除了空間中的灰色空間,并將空間內部進行拓展,域進一步的把功能區擴大,利用上每一處的空間,讓空間存在著他的意義。


                This case is located in Huzhou, Zhejiang Province. In the structural analysis of this case, this project has a large area of balconies and equipment balconies, and the indoor space scale is a little crowded. After investigation and analysis, the designer kept most of the balconies in the interior, expanded the interior of the space, further expanded the functional area, and made use of every space, so that the space has its meaning.


              ▼改動前,before modification


              0.jpg


              ▼平面圖,ichnography


              平面.jpg


                在簡單輪廓的空間整體中,入宅即映入眼簾的裸色主色調,綴以貼合白色木飾面,還原源自生活的溫柔肌理,這毫不費力的真實與高級感,為其注入現代美學的精神內核。步入玄關,視覺重心便被通透的玄關柜所吸引,木與石兩種材質的疊加讓白色有了更具象的藝術表現方式,在燈光的映襯下,是富有儀式感的藝術品,更是一種打破常規的玩心與勇氣,生活的意趣總來自一些不經意的細節。過道與玄關通過玄關柜進行劃分,設計師運用透景的方式,透過玄關柜的縫隙,觀察到屋內,給每一個入戶的人們一種強大的震撼。


                In the overall space with simple outline, the main color of nude meets the eye when entering the house. It is decorated with white wood veneer to restore the gentle texture from life, which infuses the spirit core of modern aesthetics into it with an effortless sense of truth and advanced. When you step into the porch, your visual focus will be attracted by the transparent porch cabinet. The superposition of wood and stone gives white a more concrete artistic expression. Against the background of the light, it is a work of art full of ritual sense, but also a kind of play heart and courage breaking the rules. Passageway and porch are divided by porch cabinets. The designer uses the way of panoramic view to observe the room through the gaps in the porch cabinets, which gives a powerful shock to everyone entering the house.
              ▼玄關柜,entrance cabinet



              1 (2).jpg


                去除多余隔墻的開放式形態貫穿在公共區域中,將環境與建筑的天然優勢最大化,釋放空間的風度?臻g的流暢性豁然開朗,視野可以蔓延至整層樓的觀景面,裸色肌理的界面在漫溢的陽光下通透生輝,感受到隨性的慵懶和治愈的活力。過道柔和圓角的穹頂,在布局上將客廳與餐廳進行簡單的區分,頂部的拱形造型頂使空間變得更加開闊富有層次感,弧形的穹頂結合天際燈讓一切看起來如此地舒適與和諧。


                The open form that removes the excess partition wall runs through the public area, maximizes the natural advantages of the environment and architecture, and releases the grace of the space. The fluency of the space suddenly becomes clear, and the vision can spread to the viewing surface of the whole floor. The interface of the nude texture is transparent and bright in the overflowing sunshine, and you can feel the relaxed laziness and healing vitality. The dome with soft rounded corners in the aisle simply divides the living room and dining room in layout. The arched roof at the top makes the space more open and hierarchical. The arched dome combined with the sky light makes everything look so comfortable and harmonious.


              ▼玄關看向過道,the porch looks out onto the passage


              1 (6).jpg


                無礙相通的客餐廳整合之外,陽臺與客廳亦經由大落地窗而融為一體。由于現場本身的建筑結構問題,設計師選擇采用在流暢的空間中運用強化領域感的手法,室內box的形式猶如取景框一般,將窗外美景自然“框”進室內,紗簾的奶油霧感在光影下平添流動的視覺美感。


                In addition to the seamless integration of the guest dining room, the balcony and living room are also integrated through the large French Windows. Due to the architectural structure of the site itself, the designer chose to use the method of strengthening the sense of domain in the smooth space. The form of indoor box is like a viewfinder frame, which naturally "frames" the beautiful scenery outside the window into the room. The creamy fog feeling of gauze curtain adds a flowing visual beauty under the light and shadow.


              ▼客廳,living room


              1 (7).jpg


                在人與空間尺度的關系中,較小的空間使人感到舒適愜意,像鳥兒躺在巢中一樣舒適,而較大的空間又能使人抒發情感的共鳴,像曠野奔襲一樣暢快。設計師將Box與其他公共空間巧妙的融合,讓空間的流動性更為自由,使人在空間中身體與情感都能得以雙雙釋放。


                In the relationship between human and spatial scale, a small space makes people feel comfortable, as comfortable as a bird lying in its nest, while a larger space can make people express emotional resonance, as free as a wild rush. The designer cleverly integrates Box with other public Spaces, making the space more free in mobility and releasing people physically and emotionally in the space.


              ▼沙發背景,sofa background


              1 (8).jpg


                黑色的木質格柵面完美的將客臥的隱形門隱藏其中,穿插在白色柜體之間,公共空間內確實足夠合理的收納空間,設計師巧妙的借取客臥的空間,給予客廳空間足夠的收納功能,白色柜體向box延伸,與box想交融,最大程度的增加空間的延展性與連貫性。三種不同的顏色代表著三個各不相同的平面,這些平面相互交錯、相互穿插,使得電視背景具有趣味又滿足了空間收納的需求。


                The black wooden grilling surface perfectly hides the invisible door of the guest bedroom and intersperses it between the white cabinet body. The public space is indeed reasonable enough storage space. The designer cleverly borrods the space of the guest bedroom to give the living room enough storage function. The three different colors represent three different planes, which interlace and intersperse each other, making the TV background interesting and satisfying the needs of space storage.


              ▼電視背景,TV background


              1 (11).jpg


              ▼沙發細節,sofa detail


              1 (10).jpg


              ▼玄關看向沙發,the porch looks out on the sofa


              1 (9).jpg



                餐廳懸浮弧形吊頂與圓桌相呼應,窗邊矮柜既可以作為日常的餐吧臺使用,又能滿足烹飪操作之需,柜體區域還能用作大容量收納空間!狈健芭c”圓“形成有趣的互動,像是藝術家康定斯基在畫布上自由地發揮想象空間。


                The suspended arc ceiling of the restaurant echoes the round table. The low cabinet by the window can be used as a daily bar and meet the needs of cooking operations. The cabinet area can also be used as a large-capacity storage space." Square "and" circle "form an interesting interaction, like the artist Kandinsky on the canvas freely play imagination space.


              ▼餐廳,restaurant


              1 (12).jpg


                兒臥整體色調風格選用琉璃藍與白色為主,為了更好地回歸生活的本真,設計師給予了空間更大的尺度關系,讓其體驗感受得以更加舒展與放松。為了滿足孩子的童真與安全性,空間中多次運用了弧形及圓型的元素,同時也給空間中增加了許多的趣味性。兒臥書柜采用半開放的形式,設計師考慮到兒童個人的擺放于收納的習慣培養,將開放格設置在下方,方便孩子的拿取與收納,同時在原有的基礎上增加了拱形的閱讀區域,使得孩子在房間內有自己更好的活動空間。


                The overall tone style of the baby sleeper is based on glass blue and white. In order to better return to the truth of life, the designer gives the space a larger scale relationship, so that the experience can be more stretch and relax. In order to meet the childlike innocence and safety of children, arc and round elements are used many times in the space, which also adds a lot of fun to the space. The children's bedroom bookcase adopts the semi-open form. Considering the cultivation of children's personal habit of placing in storage, the designer sets the open space below, which is convenient for children to take and store. At the same time, the arched reading area is added on the basis of the original, so that children have their own better activity space in the room.


              ▼兒臥,children's room


              1 (3).jpg


              ▼兒臥,children's room


              1 (4).jpg


              ▼書柜,bookcase


              1 (5).jpg


                主臥的床頭背景保持素凈,“一字”壁燈既是裝飾也為夜晚帶來微亮的放松氛圍,墻面的燈槽造型給予背景一絲趣味。木飾面從墻面延申至頂面,加強了梳妝臺和睡眠區的空間邊界,避免了空間內部軸線偏位的問題,保證了空間與吊頂的頂地對應。梳妝臺延伸至電視背景,形成一體式的桌子,去繁至簡的設計激發輕快自然的都市時尚行為方式,也為包容和諧的家庭互動提供了更多可能性。


                The headboard background of the master bedroom is kept plain and clean. The "one-word" wall lamp is not only decorative but also brings the relaxed atmosphere of slight light at night. The lamp groove modeling of the wall gives the background a little fun. The wood veneer extends from the wall to the top surface, strengthening the spatial boundary of the dresser and the sleeping area, avoiding the problem of the deflection of the internal axis of the space and ensuring that the space corresponds to the top of the ceiling. The dresser extends into the TV background to form an integrated table. The minimalist design inspires the light and natural urban fashion behavior, and also provides more possibilities for inclusive and harmonious family interaction.



              ▼臥室,bedchamber


              1 (1).jpg


              ▼臥室,bedchamber


              1 (13).jpg

              国产精品丝袜无码不卡视频,成人免费无码不卡毛片视频,国产乱人伦偷精品视频A人人澡,男女猛烈无遮挡高清免费视频,菠萝菠萝蜜视频WWW
                  1. <bdo id="aohkx"><delect id="aohkx"></delect></bdo><strong id="aohkx"><video id="aohkx"></video></strong>

                        <sup id="aohkx"><object id="aohkx"></object></sup>
                        <nobr id="aohkx"><delect id="aohkx"></delect></nobr>
                          <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>